Elérhetőségek

A j t ó z ó n a

Cím: 9027 Győr,
Ipar u. 51
Telefon: 0630-906-9185
Mobil: 06309069185
E-mail: classenajto@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 9:00-16:00

Szombat: 9:00-11:00

Telefonos bejelentkezés: 06 30 906 9185

Bejelentkezés esetén lehetőség van nyitvatartási időn kívüli megbeszélésre is.Bemutatkozás


 

AJTÓZÓNA

                          a megfizethető minőség!

   

                    

Cégünk a német székhelyű CLASSEN vállalat termékeit forgalmazza, mely a fából készült, és a fa alapú árucikkek egyik vezető gyártója Európa szerte. Elsődleges célunk mindig a minőségi, megbízható termékek forgalmazása, amellyel biztosítjuk vásárlóink elégedettségét. 


CLASSEN ajtó

A CLASSEN páratlan kivitelezésű termékei egyedivé varázsolják otthonát. A kínálatunkban megtalálhatóak modern vonalvezetésű és klasszikus darabok is, a világos színektől a sötét árnyalatúig egyaránt.  

Beltéri ajtóink megjelenését a piacon egyedülálló tokválaszték (lekerekített, szögletes, bővíthető tok) teszi utánozhatatlanná. Felépítése időtálló, Dekor, CPL, Irídium fóliázott borítás, masszív keretbetéttel. Az ajtók kerete fa vagy MDF, melyre még egy dekorfóliával borított farost lemez kerül.  A keret és a fólia között elhelyezett méhsejt szerkezetű betét felel a stabilitásért.

Az ajtólap felülete opcionálisan Classen CPL vagy Classen Irídium fóliával bevont falemez. A CPL és Irídium fóliás beltéri ajtócsalád könnyen tisztítható, ellenáll a hőmérsékletnek, kopásálló, karcálló, ütésálló, ellenáll a vízgőznek, valamint UV-stabil. Belső merevítése típustól függő, páratlan üvegezéssel, ezüst zsanérokkal, zárral, küszöb nélkül, balos és jobbos, toló, duplatoló valamint kétszárnyas kivitelben kapható, kilincsekkel.  A normál méretű ajtó 90 cm-es szélességgel, 208 cm-es magasságban választható, az állítási lehetőségeknek köszönhetően a magyar szabványú falnyílásokba (60, 70, 80, 90, 100) könnyedén beépíthetőek.


Parketta

Választékunk az újszerű és a hagyományos terekbe egyaránt tökéletes megoldást nyújt.
Burkolataink magas minőségű kivitelezése, modern funkcionális vonalvezetése garancia a tartósságra, időtállóságra, mégis mindenki számára elérhető áron nyújtja mindezt.

 


 

Kövess minket a FACEBOOK-on is: 

 

 
Vissza az előző oldalra!
A j t ó z ó n a - Magyar